Monthly Archives

oktober 2019

Renovera vardagsrummet

Vardagsrummet är det rum där de flesta spenderar mest tid. Därför är det ett av de rum som det är klokt att investera en del tid och pengar i för att det ska bli riktigt trivsamt. Att renovera vardagsrummet kan vara en kostsam historia, men det finns en del knep att ta till för dig som ändå vill genomföra ett sådant projekt. I den här texten kommer vi tipsa om hur du kan tänka och göra.

Gör en budget för projektet

Börja med att göra en budget för projektet. Planera vad du ska köpa in och ta reda på vad det kommer att kosta. Ta också in offerter från olika hantverkare och jämför dessa med varandra. Genom att jämföra hantverkarnas priser kan du hitta den som passar bäst för det projekt som ska genomföras. Välj gärna en hantverkare som du känner till sedan tidigare och som du litar på. Bor du på en liten ort är det kanske inte så svårt, men om du bor i en större stad finns det alltid risk att råka ut för fuskbyggare.

Om du har ont om pengar och behöver ta in kapital för renoveringsprojektet så ansök direkt vid vip banks. Att låna för att renovera sitt hus kan vara en god investering på sikt eftersom värdet på fastigheten förmodligen stiger när du byter ut gammal och sliten inredning.

Välj en stil

Hur vill du att ditt nya vardagsrum ska se ut? Gammaldags och lantligt eller kanske modernt och stilrent. Det är du som väljer. Och kom ihåg att det är du som ska trivas i ditt vardagsrum, inte dina grannar i första hand. Prova gärna nya material och spännande färgkombinationer, på det sättet lär du dig att utveckla en personlig stil. Det är bara genom att våga som du har möjlighet att vinna! Med våra tips kommer din renovering av vardagsrummet säkert gå bra.